sebomix 0 Oluşturuldu : Haziran 20, 2024 merhaba ben hollandada yasiyorum kredi kartim yok banka kartim var ama burdaki kartlarda turkiyedeki gibi kart numarasi felan yok bana acil yardimci olurmusunuz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 20, 2024 Kart numaranız yoksa alışveriş yapamazsınız maalesef. Havale ile alabilirsiniz ancak Türkiye'den bir banka hesabıyla sitemizdeki hesaplardan birine havale yapmanız lazım. 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 sebomix 0 Yanıtlandı : Haziran 20, 2024 remitly uygulamasindan size ucret gonderebilirim bunun icin bana kisi isim bilgileri ve sehir bilgisi lazim 10 dk da gecer adiniza transfer vakifbank yada ptt den cekebilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 20, 2024 Maalesef o şekilde bir işlem yapmıyoruz. Türkiye'den bir arkadaşınıza bu şekilde ödeme yapabilir ve sizin için istediğiniz ürünü satın almasını isteyebilirsiniz. 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
merhaba ben hollandada yasiyorum kredi kartim yok banka kartim var ama burdaki kartlarda turkiyedeki gibi kart numarasi felan yok bana acil yardimci olurmusunuz
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş