ColdCrystal 0 Oluşturuldu : Nisan 30, 2024 Merhaba mobil ödeme ile satın alıcaktım ama 700 tl yakın bi ödeme de max limit hatası alıyorum 82 tl ödeme ile de mesaj gelmiyor sonra hata gelıyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mayıs 1, 2024 Selam, mobil ödemede üst sınır var ve yalnızca kontörlü hatlarla yapılabilir. Aksi halde binlerce liralık faturalarla karşılaşılırdı ve çocuklar ailesinin bilgisi olmadan büyük hatalar yapabilirdi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 ColdCrystal 0 Yanıtlandı : Mayıs 2, 2024 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 15 saat önce yazdı: Selam, mobil ödemede üst sınır var ve yalnızca kontörlü hatlarla yapılabilir. Aksi halde binlerce liralık faturalarla karşılaşılırdı ve çocuklar ailesinin bilgisi olmadan büyük hatalar yapabilirdi. teşekkürler bilgilendirme ve destek için ❤️ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Merhaba mobil ödeme ile satın alıcaktım ama 700 tl yakın bi ödeme de max limit hatası alıyorum 82 tl ödeme ile de mesaj gelmiyor sonra hata gelıyor
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş