Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
valinor

sinfulexp logo sorunu[ÇÖZÜLDÜ]

Önerilen İletiler

Apex hilesi satın aldım fakat herşeyi düzgün yapmama rağmen sinfulexp logosu gelmiyor gelincede error 0x10006 hatası veriyor ayrıca guıd defalarca silip yüklememe rağmen guıd ilk açışımda fixed diyor 2. açışımda kabul ediyor ama bu seferde sinfulexp logosu hiç gelmiyor dc üzerinden iletişime geçtim fakat dönüş yapılmadı 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, Şimdi yazdı:

Discorddan bilgi verdim.

Anlatımı dikkatli incelerseniz sorun yaşamazsınız.

herşeyi eksiksiz yapıyorum güncelleme sonrsı tekrar denicem 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür konuları Vip Destek bölümünde açmanız gerekir çünkü bazen sizden üyeliğinizle ilgili bazı bilgiler talep edebiliriz ve bunu diğer kullanıcıların görmemesi gerekiyor. Bu yüzden Vip Destek alanı sadece siz ve yetkililer arasında göründüğünden destek talepleri orada açılmalı.

"Her şeyi eksiksiz yapıyorum" klasik bir müşteri cümlesi maalesef. Ancak yaşadığınız sorunların tamamı anlatımda yazan şeyler.

valinor, 5 saat önce yazdı:

sinfulexp logosu gelmiyor

anlatımda çözümü yazıyor.

valinor, 5 saat önce yazdı:

0x10006 hatası veriyor

Anlatımda yönetici olarak açmanız gereken bir uygulama yazıyor. Onu açmadığınız için bu sorun oluyor.

Demek ki her şeyi eksiksiz yapmıyorsunuz.

Güncelleme sonrası denersiniz tekrar.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 2 dakika önce yazdı:

Bu tür konuları Vip Destek bölümünde açmanız gerekir çünkü bazen sizden üyeliğinizle ilgili bazı bilgiler talep edebiliriz ve bunu diğer kullanıcıların görmemesi gerekiyor. Bu yüzden Vip Destek alanı sadece siz ve yetkililer arasında göründüğünden destek talepleri orada açılmalı.

peki teşekkür ederim dc aktifsen bir bakar mısın 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...