10ur 1 Posted February 10, 2024 kaç saat oldu bir kişi yazmadı. Not : sorun benden kaynaklıymış, sorunum giderildi. 1 Share this post Link to post Share on other sites
sabotaj38 0 Posted February 10, 2024 aynen kardeş malesef ilgi alaka sıfır 😞😞 Share this post Link to post Share on other sites
10ur 1 Posted February 10, 2024 kusura bakmayın. bugün biraz sorunlu bi gün yaşadım. 3-4 saat olmuştu oysa. karşıdaki insanlarında işi olduğunu hesaba katmadan yorum yaptım eleştirdim. dönüş yaptılar. gecikmenin sebebini açıkladılar. sorunumuda hemen çözdüler. aslında öncedende almıştım ilgililerdi. ama bugün ters bir zamana denk gelince bu tür gereksiz bi eleştiride bulundum. 😞 Share this post Link to post Share on other sites
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1,023 Posted February 10, 2024 sabotaj38, 1 saat önce yazdı: aynen kardeş malesef ilgi alaka sıfır 😞😞 Bunu yapmayın yahu, tamamen kendi hatanız, dün size yanıt verdim, sorular sordum. Bana hiç yanıt vermediniz. Anlayamıyorsunuz sanırım, yaptığınız ödeme bildiriminde hata var, bu yüzden onaylanmıyor. Otomatik gerçekleşen bir işlem, dışarıdan müdahale edilmiyor. Muhtemelen ekranda yazan tutardan eksik bir tutar gönderdiniz. Bazen 251.5 tl yazıyor, müşteri düz hesap 250 veya 252 gönderiyor, sistem ekranda yazan tutarı otomatik denetlediği için işleminiz onaylanmıyor. Çözüm çok basit, eğer eksik ödeme yapılmışsa kalan tutarı da gönderip tekrar bildirim yapmanız lazım, fazla ödeme yaptıysanız yaptığınız ödeme kadar tekrar bildirim yapmanız lazım. Size bunu dün anlattım zaten. Ama kendi konunuza verilen yanıtı okumuyorsunuz, sorulara yanıt vermiyorsunuz.Size yardımcı olabilmek için sizden dönüş bekliyorum, ama gelmişsiniz burada ilgi alaka sıfır diyorsunuz. Biraz insaf ya. 10ur, 3 dakika önce yazdı: kusura bakmayın. bugün biraz sorunlu bi gün yaşadım. 3-4 saat olmuştu oysa. karşıdaki insanlarında işi olduğunu hesaba katmadan yorum yaptım eleştirdim. dönüş yaptılar. gecikmenin sebebini açıkladılar. sorunumuda hemen çözdüler. aslında öncedende almıştım ilgililerdi. ama bugün ters bir zamana denk gelince bu tür gereksiz bi eleştiride bulundum. 😞 Sağlık olsun, herkes kötü gün yaşayabilir. Sorununuzun giderilmiş olması önemli olan. İyi oyunlar. 1 Share this post Link to post Share on other sites