Poyrazh1 0 Oluşturuldu : Şubat 9, 2024 Hocam ben lol için sc satın aldım çok güzel kullanımında sıkıntı yok ama dodge ayarını yapamadım nasıl yapılıyor yardım eder misiniz hero oto dodge atmıyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 stnon91 0 Yanıtlandı : Şubat 9, 2024 Hangi sc yi kullanıyorsun hocam Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 denny 0 Yanıtlandı : Şubat 9, 2024 hocam sana bir sorum olacak antivirüs kapatman gerekiyor mu SC de ? bende satın alacam ama antivirüs felan devre dışı bırakmam lazım mı bunda bazılarında direk bırakmadan oluyor dediler? Bunda durum nedir? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Şubat 9, 2024 denny, 1 dakika önce yazdı: hocam sana bir sorum olacak antivirüs kapatman gerekiyor mu SC de ? bende satın alacam ama antivirüs felan devre dışı bırakmam lazım mı bunda bazılarında direk bırakmadan oluyor dediler? Bunda durum nedir? evet antivirüs kapatmanız lazım. Açık şekilde denersiniz, sorun olursa kapatırsınız. Poyrazh1, 5 saat önce yazdı: Hocam ben lol için sc satın aldım çok güzel kullanımında sıkıntı yok ama dodge ayarını yapamadım nasıl yapılıyor yardım eder misiniz hero oto dodge atmıyor Teknik destek sorularınızı Vip Destek bölümünde konu açarak sormalısınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Hocam ben lol için sc satın aldım çok güzel kullanımında sıkıntı yok ama dodge ayarını yapamadım nasıl yapılıyor yardım eder misiniz hero oto dodge atmıyor
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş