Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
hideonxs

Valorant Private Durumu

Soru

Merhabalar Valorant private alacağım fakat piyasadaki ürünlerin çoğu detected durumda tabi ki her hile banlanmayacak gibi bir durum söz konusu değildir fakat ürünün tamamen ud olduğunu düşünüyorum özel kılanda bu ban durumu nedir deneyimi tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim uzun zamandır araştırma yapıyorum piyasada malum dolandırıcılar çok fazla vmodza güveniyorum sadece

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 6 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

cevap için teşekkürler aldıktan sonra hemen anında bana teslim ediliyor değil mi ürün daha önce hiç alışveriş yapmadım biraz heycanlıyım bir sorun yaşarsamda foruma konu açmam yeterli  olacaktır sanırım

𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 28 dakika önce yazdı:

Merhaba,

private güncellemede şu an ancak hyper güncel ve doğrusu uzun süredir hiç ban bildirimi almadık. Tabi ki bu risk olmadığı anlamına gelmez

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
Alıntı
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 2 saat önce yazdı:

Merhaba,

FİYATLARINIZ ARTMIS SANIRSAM BU FİYATLAR ÇOK YÜKSEK  HYPER AYLIK TUTAR BİRAZ CEZBEDİCİ OLMALI BENCE

utku3737 tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
hideonxs, 20 saat önce yazdı:

cevap için teşekkürler aldıktan sonra hemen anında bana teslim ediliyor değil mi ürün daha önce hiç alışveriş yapmadım biraz heycanlıyım bir sorun yaşarsamda foruma konu açmam yeterli  olacaktır sanırım

Evet teslim edilir.

utku3737, 18 saat önce yazdı:

FİYATLARINIZ ARTMIS SANIRSAM BU FİYATLAR ÇOK YÜKSEK  HYPER AYLIK TUTAR BİRAZ CEZBEDİCİ OLMALI BENCE

Hayır fiyatlar hiç artmadı. Dolar yükseldi sadece

Yani 4-5 ay önce 10 dolar olan ürünü 190 liraya alırken şu an 300 lira ödüyorsunuz. Ancak fiyat halen 10 dolar

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 19.01.2024 - 20:41 yazdı:

Evet teslim edilir.

Hayır fiyatlar hiç artmadı. Dolar yükseldi sadece

Yani 4-5 ay önce 10 dolar olan ürünü 190 liraya alırken şu an 300 lira ödüyorsunuz. Ancak fiyat halen 10 dolar

Private tahmini ne zaman güncellenir sayın adminim

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap

• Yeni Oluştur...