Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
hakan38

pubg mobil magıc

Önerilen İletiler

arkadaslar tavsiyemdir 1 aylık magıc antı ban almayın hile 24 gunde bitti bu birinci sorun 2 hileye günde sadece 3 kez giriş yapabiliyorsunuz sonrası giriş sınırı diyor

3 antı bana güvenip magıc slient vs gibi bişi kullanmayım uyarı atmadan 10 yıl atıyor sadece gorme yeter dersenız chatlop alın ve flas olsun 

4 bu hıle ekran koruması yok arkadaslarından bırı dc yayın ac dedıgınde kabak gıbı hersey ortada chatlop da bu sorun yok 

5 bunlar hilenin kendi eksık ve sorunları yöneticiyle alakalı seyler degil yönetici bugun 11 saatı gectı ve hala destekte bi cevap yazmadı buda bugune özel bişey pazar tatıl gunudur 

belki aile kendıne vakıt vs vs ama bizimde izin gunumuz ve para verıp aldıgın hizmeti kullanamamak buda göz onunde bulundurulmalı 4 arkadas aktıf kullanılan bı site 

ama magıc antı ban kesınlıkle tavsıye etmıyorum 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Evet bugün pazar ve bizler de kardeş, evlat ve anne babalarız. Bu konudaki anlayışınız için teşekkür ederim.

Ürününüz kesinlikle 24 günde bitmez, Siz alalı 27 gün oldu ve 3 gün daha süreniz mutlaka vardır, yaşadığınız sorun süre sorunu değil, bunu vip destekteki konunuzda da belirttim.

Biz birçok seçenek sunuyoruz, müşteri dilediğini tercih edebilsin diye.

Magic, Hyper, Chloop veya bypass. Sizin memnun olmadığınız ürünü sorunsuz kullanan birçok kişi var ancak memnun olmamanızı tabi ki anlıyorum. Zaten bu yüzden birçok seçenek sunuyoruz. Her müşterinin tercihi farklı olabiliyor.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...