blacksiriyus122 0 Oluşturuldu : Aralık 11, 2023 black desert hile ürnünüzü almak istiyorum desteklenen oyun versiyonu PEARL ABYSS / 4GAME diyor ne demek anlamadım bide steamdanmı sitesindenmi indircez Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
1 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 11, 2023 Ban problemi yok, özelliklerine ürün sayfasından bakabilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 11, 2023 Orijinal oyunda çalışır Steam veya sitesinden fark etmez Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 blacksiriyus122 0 Yanıtlandı : Aralık 11, 2023 ban durumu nedir bide vsde combo yapıyor mu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Alemdaroglu 0 Yanıtlandı : Nisan 13, 2024 ürün sayfasında tam bi anlatım yokki sadece ingilizce kelimeler detaylı bi anlatım video çekemezmisiniz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Nisan 13, 2024 Alemdaroglu, 3 saat önce yazdı: ürün sayfasında tam bi anlatım yokki sadece ingilizce kelimeler detaylı bi anlatım video çekemezmisiniz Şu an için hayır ancak ilerleyen zamanlarda olabilir. 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 tr_yasn07 5 Yanıtlandı : Nisan 14, 2024 Alemdaroglu, 4 saat önce yazdı: ürün sayfasında tam bi anlatım yokki sadece ingilizce kelimeler detaylı bi anlatım video çekemezmisiniz Selamlar, ben Black Desert içeriğine baktığımda ESP sisteminden Aim Attack'a kadar ve sizin merak ettiğiniz gibi Kombo dediğiniz oyun tarzını destekleyen bir hile sistemi mevcut şöyle söyleyebilirim; Oyuncular ile ilgili görüş sistemi, canınızın azlık sınıırını belirleyerek otomatik can yenileme, yetenek kullanımlarınız ve bunların delay süreleri, kombolar -komboları atadığınız butonlar- saldırı bölgeleri, saldırı bölgelerine giden yolları gösteren çizgiler ve genel hile menüsü ayarlarına tam erişim sağlıyorsunuz detaylı anlatmak uzun sürecektir ve bilgi sahibi olduğum bir oyun değil ancak tüm sistemin çalışma mantığı aynıdır oyunda yapılabilecek her türlü beceri gerektiren aktivite için hile mevcut diyebilirim. Teşekkürler 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
black desert hile ürnünüzü almak istiyorum desteklenen oyun versiyonu PEARL ABYSS / 4GAME diyor ne demek anlamadım
bide steamdanmı sitesindenmi indircez
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş