hiperaktifzombi 0 Oluşturuldu : Haziran 5, 2023 Merhaba arkadaşlar. Ödeme yaparken istenilen T.C. numarası yazmadan ödeme yapmak istiyorum. unun bir yolu var mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 5, 2023 Merhaba, Normalde T.C. istenmiyor zaten rahatça alabiliyorsunuz ancak bazı durumlarda kart sahibinin güvenliği için ödeme firması tarafından bu tür bilgiler talep edilebilir. Ödeme yaparken kullandığınız bilgiler dahil hiçbir bilgi bizim tarafımızdan görülemez. 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 hiperaktifzombi 0 Yanıtlandı : Haziran 9, 2023 Merhaba sayın yetkili, deneme için alacaktım fakat T.C. istediği için açıkçası uzak durdum bir an. Sizinle de paylaşayım istedim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 ByFlex 8 Yanıtlandı : Haziran 9, 2023 hiperaktifzombi, 1 saat önce yazdı: Merhaba sayın yetkili, deneme için alacaktım fakat T.C. istediği için açıkçası uzak durdum bir an. Sizinle de paylaşayım istedim. Merhaba, Normalde T.C. istenmiyor zaten rahatça alabiliyorsunuz ancak bazı durumlarda kart sahibinin güvenliği için ödeme firması tarafından bu tür bilgiler talep edilebilir. Ödeme yaparken kullandığınız bilgiler dahil hiçbir bilgi bizim tarafımızdan görülemez. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 9, 2023 Söylediğim gibi alışverişlerde t.c zaten istenmiyor ancak güvenliğe takılıyorsanız, yani kart ile yetkisiz bazı işlemler vs. denenmişse kart sahibini korumak için ödeme firması bazı doğrulama bilgileri talep edebilir. Bu uygulama çalıntı kartların kullanımını önlemek gibi bazı nedenlerle yapılır. Eğer yanlış bir şey yapmadığınızdan eminseniz çekinmeniz gereken bir şey yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Merhaba arkadaşlar. Ödeme yaparken istenilen T.C. numarası yazmadan ödeme yapmak istiyorum. unun bir yolu var mı?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş