Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
batugaman

PUBG Simpe almak istiyorum 1 aylık

Soru

Merhaba ben hayaıda ilk kez hile alacağım burada araştırdım ancak bu hleyi nasıl oyuna monte edeceğim ile ilgili birr bilgi göremedim.

bende i9 10850 

rtx 3070 ti, win 11 yüklü pc var. bunu alınca nasıl kullanacağım aydınlartırsanz almak istiyorum. birde şu an aldım yarın pubg steam e güncelleme geldi o zaman ne oluyor ?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 3 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

Merhaba,

Öncelikle günlük alarak denemenizi, memnun kalırsanız aylık almanızı öneririm.

Ayrıca sürekli kullanabileceğiniz bir ürün arıyorsanız Private ürünü öneririm ancak private şu anda win11 desteklemiyor. Windows 11 henüz stabil değil bu yüzden windows 10 öneririm.

batugaman, 50 dakika önce yazdı:

birde şu an aldım yarın pubg steam e güncelleme geldi o zaman ne oluyor ?

Oyuna güncelleme geldğinde program güncellenmeye ihtiyaç duyarsa üreticisi güncelleme yapar. Bu doğal bir durumdur, oyuna sık sık güncelleme gelir ve bazen programın güncellenmesini beklemek gerekir.

batugaman, 49 dakika önce yazdı:

bu hleyi nasıl oyuna monte edeceğim ile ilgili birr bilgi göremedim.

satın aldığınızda gerekli bilgiler size otomatik teslim edilir.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 33 dakika önce yazdı:

Merhaba,

Öncelikle günlük alarak denemenizi, memnun kalırsanız aylık almanızı öneririm.

Ayrıca sürekli kullanabileceğiniz bir ürün arıyorsanız Private ürünü öneririm ancak private şu anda win11 desteklemiyor. Windows 11 henüz stabil değil bu yüzden windows 10 öneririm.

Oyuna güncelleme geldğinde program güncellenmeye ihtiyaç duyarsa üreticisi güncelleme yapar. Bu doğal bir durumdur, oyuna sık sık güncelleme gelir ve bazen programın güncellenmesini beklemek gerekir.

satın aldığınızda gerekli bilgiler size otomatik teslim edilir.

Anladığım kadarı ile bir program satın alacağım onunla ilgili bir kullanma kulavuzuda veriliyor, ona göre kurulum yapıp calıştırıyorum bunu anladım. peki pubg steam e güncelleme gelince nasııl oluyor ? güncelleme gelince çöp  oluyor yada biz steam e yeni güncellleme gelincemi satın almamız gerekiyor. ? 

birde bende win 11 yüklü pubg private de alsam çalışırmı yoksa sadece simlemi çalışıyor windows 11 de ?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

Simple ve INF ürünleri win11 de çalışır ancak dediğim gibi win11 stabil değil, anlamsız bir hata olabilir(düşük ihtimal)

Güncellemelerde tekrar ücret ödemezsiniz ve program çöp olmaz. Genelde hızlı güncellenir ama bazen güncelleme yapmak, sorunları çözmek uzun süreler alabilir. Bu durumda süreniz genellikle telafi edilir.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap

• Yeni Oluştur...