srcnakyl 0 Oluşturuldu : Şubat 21, 2023 Merhaba Ürünü satın almak istiyorum fakat risk durumu nedir öğrenebilir miyim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Şubat 21, 2023 Güncelleme sayfasını takip edin güncel göründüğünde alabilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 srcnakyl 0 Yanıtlandı : Şubat 21, 2023 peki ne zaman güncel olur belirli bir süre var mı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 gadabella 1 Yanıtlandı : Şubat 22, 2023 daha once urun almıstım bana mesaj atıp ulasırmısınız ona gore alıcam cunku hemen aktıf edılmesını ıstıyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Şubat 22, 2023 gadabella, 1 saat önce yazdı: daha once urun almıstım bana mesaj atıp ulasırmısınız ona gore alıcam cunku hemen aktıf edılmesını ıstıyorum Satın alıp talep oluşturun. Eğer bu mesajı yazdığınızda satın almış olsaydınız şu an aktif edilmiş olurdu. Ancak illa siz online olduğunuzda alacağım diye beklediğiniz için daha geç alıyosunuz. srcnakyl, 10 saat önce yazdı: peki ne zaman güncel olur belirli bir süre var mı Az bir süre kaldı güncellenmesi için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Merhaba Ürünü satın almak istiyorum fakat risk durumu nedir öğrenebilir miyim
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş