Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
erkansenturk

Hileyi Aldığım Anda Ban Yedim

Önerilen İletiler

Hileyi alalı 45 dakika oldu. Hileyle daha oyuna bile girmedim. Girdim alıştırma kısmında hileyi denedim anında ban yedim. Öncesinde herhangi bir hile kullanmadım. Çok güzel 😄 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kullandığınız hile hakkında bilgi verilmemiş. Büyük ihtimal , valorant flickaimbot aldınız. Alıştırma kısmında ban yemeniz imkansızdır , kullanan bir çok müşterimiz mevcut böyle bir şikayeti ilk defa görüyorum. 

umutovski tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hyper Valo aldım. İmkansız değil hocam oldu. Konuyu atmadan 45 dakika önce almıştım hileyi. Yani konuyu açmadan 10-20 dakika önce denedim diyebilirim. Anında ban yedim.

erkansenturk tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
erkansenturk, 9 dakika önce yazdı:

Hyper Valo aldım. İmkansız değil hocam oldu. Konuyu atmadan 45 dakika önce almıştım hileyi. Yani konuyu açmadan 10-20 dakika önce denedim diyebilirim. Anında ban yedim.

Gereken ön bilgilendirme yazısı yazılmıştır.  Her isteyenin alabildiği bir hile çok fazla risk içermektedir. 

https://www.hizliresim.com/663p12y

umutovski tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bir ürün yakalanırsa o ürünü kullanan herkes banlanır.

Dünden beri bir müşteri oyunun hile keyini banladığını bu yüzden farklı bir key kullanırsa ban sorunu olmayacanı iddaa ediyor mesela 🙂 Yeni bir key için ısrar edip duruyor. Şimdi bu arkadaşın hile keyinin banlandığını düşünmesi ne kadar büyük saçmalıksa oyuna girmeden banlandım, girer girmez banlandım denilmesi de o kadar büyük saçmalık.

Ben neden banlandım ? sorusuna yanıt aramadan önce "diğer kullananlar neden banlanmadı" sorusuna yanıt aramak lazım. Böylece sorun hilede mi yoksa sizde mi daha iyi anlayabilirsiniz.

Türlü türlü insan var. Kimi anlatımı hiç okumadan uygulamaya çalışıyor, dolayısıyla ürünü çalışmıyor. Gelip burada bozuk ürün satıyorsunuz diye isyan ediyor. Mesela az önce bir müşterimiz çalışmıyor çalışmıyor diye isyan edip duruyordu, sonra antivirüsü kapatmamışım kusura bakmayın dedi 🙂

Aynı şekilde düzgün kullanmadığı için banlanıp gelip burada "daha oyuna bile girmeden ban yedim" diye konu açıyosunuz. Biz kimin neyi nasıl kullandığını bilemeyiz. Belki oyunu açıp daha sonradan hileyi açmayı denediniz, belki hileyi birden fazla defa enjekte ettiniz veya belki başka bir hata yaptınız. Bizim tek dikkate aldığımız şey bu ürünü kullananların tamamının banlanıp banlanmaması. Çünkü tekrar ediyorum "hile yakalanırsa kullanan herkes, istisnasız herkes banlanır"

Ayrıca şuna değinmeden de geçemicem. 3 farklı ifadeniz var.

1 - Hileyi aldığım anda ban yedim.

2 - Hileyi aldım oyuna bile girmeden banlandım.

3 - Hile ile oyuna girdim alıştırma yaparken 45 dakikada banlandım.

Garip doğrusu.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...