Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
burakhan0611

VALORANT HYPER

Soru

Arkadaşlar merhaba hile alacağım valorant hyper 1 günlük bir kaç şey sormak istiyorum pc de farklı ayarlar yapılıyormu kayıt defteri ve onun benzeri şeyler px sürümü 22h2 ve çalışmama ihtimali varmı bir dağıtıcıdan almıştım pc nin ----- güvenlik duvarı falan hiçbiri tekrar açılmadı hilede çalışmamıştı onun gibi olur mu 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 3 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 1

Merhaba,

Güvenlik duvarlarını değil ancak windows defenderi kapatmanız gerekir. İstediğiniz zaman da tekrar açabilirsiniz.

Kayıt defteri vs hiçbir şeyi manuel değiştirmeniz gerekmiyor. Loader'i açarsınız, loader kendi kurulumunu yapar. Bugüne kadar hiçbir müşterinin bilgisayarında bir soruna sebep olmadı.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • -1
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 1 dakika önce yazdı:

Merhaba,

Güvenlik duvarlarını değil ancak windows defenderi kapatmanız gerekir. İstediğiniz zaman da tekrar açabilirsiniz.

Kayıt defteri vs hiçbir şeyi manuel değiştirmeniz gerekmiyor. Loader'i açarsınız, loader kendi kurulumunu yapar. Bugüne kadar hiçbir müşterinin bilgisayarında bir soruna sebep olmadı.

şuan alıyorum inş sorun çıkmaz hacı 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • -1
burakhan0611, Şimdi yazdı:

şuan alıyorum inş sorun çıkmaz hacı 

bir sorun çıkarsa elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz rahatlıkla alabilirsiniz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap

• Yeni Oluştur...