Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
xwala12

VALORANT HWID BANI HAKKINDA[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

Merhabalar ben valorant 1 günlük spoofer alınca bu hwıd banını sadece 1 günlük mü kaldırmış olucak aradan 2 gün geçince pc yi kapatıp açınca yine hwıd banlı görünüp oyuna giriş yapamıcam mı yoksa sınırsız mı açıyor hwıd ı yardım eder misiniz lütfen teşekkürler şimdiden

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 2 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0
xwala12, 9 saat önce yazdı:

Merhabalar ben valorant 1 günlük spoofer alınca bu hwıd banını sadece 1 günlük mü kaldırmış olucak aradan 2 gün geçince pc yi kapatıp açınca yine hwıd banlı görünüp oyuna giriş yapamıcam mı yoksa sınırsız mı açıyor hwıd ı yardım eder misiniz lütfen teşekkürler şimdiden

hwid spoofer ban yediğiniz hesabın banını kaldırmaz sadece cihaz banını kaldırır eğer 1 günlük spoofer alırsanız 1 gün boyunca o cihazda valorant oynayabilirsiniz anlamına gelir.

Sroxy tarafından düzenlendi
  • Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

Konu yanıtlandı ve çözüldü olarak işaretlenip kilitlendi.

Eğer bizden memnunsanız lütfen Müşteri Yorumları'na tıklayarak konu oluşturun ve bu memnuniyetinizi dile getirin. Bu sayede bize güvenmekte zorlanan kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsiniz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...