Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
laapoutt

Online yetkili ?[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

Kolay gelsin, satın alım gerçekleştireceğim fakat birkaç sorum var aktifliği konusunda vs. Discord'a katıldım fakat aktif yetkili gözükmüyor şuan, en kısa sürede yardımcı olunursa sevinirim.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 5 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0
laapoutt, 22 dakika önce yazdı:

Kolay gelsin, satın alım gerçekleştireceğim fakat birkaç sorum var aktifliği konusunda vs. Discord'a katıldım fakat aktif yetkili gözükmüyor şuan, en kısa sürede yardımcı olunursa sevinirim.

sorularınızı sorabilirsiniz online yetkilimiz olunca cevaplayacağından emin olabilirsiniz

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
Sroxy, 14 dakika önce yazdı:

sorularınızı sorabilirsiniz online yetkilimiz olunca cevaplayacağından emin olabilirsiniz

Teşekkürler cevap için,

Kısaca şuanda sitede "Satın al" kısmındaki ürünler kullanılabilir aktif durumda değil mi ? Yani aldıktan sonra güncelleme gerekiyor o yüzden şuan kullanamazsınız gibi bir cümleyle karşılaşmak istemiyorum. Gerçi güncelleme kısmında güncel gözüküyor fakat birde yazılı olarak sormak istedim

laapoutt tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
laapoutt, 4 dakika önce yazdı:

Teşekkürler cevap için,

Kısaca şuanda sitede "Satın al" kısmındaki ürünler kullanılabilir aktif durumda değil mi ? Yani aldıktan sonra güncelleme gerekiyor o yüzden şuan kullanamazsınız gibi bir cümleyke karşılaşmak istemiyorum. Gerçi güncelleme kısmında güncel gözüküyor fakat birde yazılı olarak sormak istedim

güncellemesi uzun süren hilelerde süre dondurulur veya kaybedilen süre eklenir yanında tik bulunan hileleri alıp kullanabilirsiniz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
Sroxy, 4 dakika önce yazdı:

güncellemesi uzun süren hilelerde süre dondurulur veya kaybedilen süre eklenir yanında tik bulunan hileleri alıp kullanabilirsiniz.

Peki Teşekkürler

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...