Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
BVRVN

Apex Legends Glow Satın Alımı Hk.

Önerilen İletiler

Merhaba herkese,

Apex Legends için glow satın aldım önce 1 günlük ve ardından çok memnun kaldığımdan dolayı 1 aylık olarak satın aldım zaten haftalık ve aylık arasında çok fiyat farkı yok aylık daha mantıklı.

Menüsü ve kullanımı çok basit kesinlikle alacak arkadaşlara tavsiye ederim hemde win11 uyumlu. ESP ağırlıklı olduğu için aimi abartmazsanız legit şekilde oynayın asla ban yemezsiniz tabii bunu bugüne kadar ki deneyimime istinaden söylüyorum yarın ne olur bilmiyorum.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Valla dostum bende senin gibi 1 günlük satın aldım şimdide 1 aylık satın aldım açıkcası cidden ürün güzel ve müşteriler karşı ilgililer vmodz ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Konuyu görünce bende yorumumu belirtmek istedim 🙂 

Zekocan tarafından düzenlendi
  • Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Zekocan, 3 saat önce yazdı:

Valla dostum bende senin gibi 1 günlük satın aldım şimdide 1 aylık satın aldım açıkcası cidden ürün güzel ve müşteriler karşı ilgililer vmodz ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Konuyu görünce bende yorumumu belirtmek istedim 🙂 

Yorumunuzu kendiniz bir konu açarak yapmanız bizim için daha yararlı olur 😄

Yine de çok teşekkür ederiz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...