umrumolmaz 0 Oluşturuldu : Haziran 29, 2022 Merhaba apex candy hilesi almayı düşünüyorum daha önce hiç alışveriş yapmadım steam üstünden oynuyorum oyunu steamde çalışırmı ve ban durumu en düşük olan hile nedir yardımcı olurmusunuz direk 1 aylık alacagımdan sormak istedim şimdiden teşekkürler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 29, 2022 Merhaba, Apex için önerebileceğim ürün Private üründür çünkü her kullanıcısı tek tek onaydan geçtiği için diğerlerine göre daha güvenlidir. Candy ürünü Apex için piyasadaki en uygun fiyatlı ve işlevsel olan üründür. Glow ürünü genel olarak esp'yi amaçladığından yine diğerlerine nazaran bir tık daha güvenli olabilir. Tüm bunlarla beraber her oyun için ban riski her zaman vardır. Mesela Apex'de aimbot algılama sistemi vardır. Nişangahınız hızlı bir şekilde rakibe kayarsa, aynı noktaya birden fazla atış yaparsanız vs. banlanma durumu olabilir. Burada ürün güvenlidir ve yakalanmamıştır ancak kullanıcının oyun tarzı yakalanmıştır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 umrumolmaz 0 Yanıtlandı : Haziran 29, 2022 Anladım çok teşekkürler private in fiyatı tl ye çevirdigimizde biraz fazla geldi onu düşünmüştüm yaz indirimi varken yetişemedim yakında bi indirim olucakmı ona göre bekliyim yada olmıycaksa 2. Seçenek olarak hangisini önerirsiniz onu sipariş vereyim teşekkürler tekrardan Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 29, 2022 Private üreticisi ile iletişimimiz çok iyi bu yüzden o programı öneriyoruz genelde, onun dışındakilerin geneli aynıdır. 1- Private 2- Glow 3- Candy 4- VFX şeklinde sıralayabilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 umrumolmaz 0 Yanıtlandı : Haziran 29, 2022 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 1 saat önce yazdı: Private üreticisi ile iletişimimiz çok iyi bu yüzden o programı öneriyoruz genelde, onun dışındakilerin geneli aynıdır. 1- Private 2- Glow 3- Candy 4- VFX şeklinde sıralayabilirim. Teşekkürler hocam son bi soru sorucam private alsam ben şuan şehir dışındayım laptopa kursam 1 hafta sonra tekrardan yaşadıgım şehire gidicem masaüstünede kursam 1 kez hwıd sıfırlama hakkı gibi bir durum söz konusu olurmu Hocam ödeme yapamıyorum bu yazıyor "Ödeme Alınamadı!Ödeme işlemi başarısız. Hata: Dolandırıcılık Şüphesi. " ne yapmam lazım kredi kartı ile ödemeye çalışıyorum ziraatin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 29, 2022 umrumolmaz, 1 saat önce yazdı: Teşekkürler hocam son bi soru sorucam private alsam ben şuan şehir dışındayım laptopa kursam 1 hafta sonra tekrardan yaşadıgım şehire gidicem masaüstünede kursam 1 kez hwıd sıfırlama hakkı gibi bir durum söz konusu olurmu Evet yardımcı oluruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 29, 2022 Konu yanıtlandı ve çözüldü olarak işaretlenip kilitlendi. Eğer bizden memnunsanız lütfen Müşteri Yorumları'na tıklayarak konu oluşturun ve bu memnuniyetinizi dile getirin. Bu sayede bize güvenmekte zorlanan kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Merhaba apex candy hilesi almayı düşünüyorum daha önce hiç alışveriş yapmadım steam üstünden oynuyorum oyunu steamde çalışırmı ve ban durumu en düşük olan hile nedir yardımcı olurmusunuz direk 1 aylık alacagımdan sormak istedim şimdiden teşekkürler.
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş