Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
Ynzsay

Valorant Özel Private ve Candy Sharp

Önerilen İletiler

Selam herkese

Bir çok siteden hile satın almışlığım var. Özellikle yabancı sitelerden. Hilenin kaynağından satın almayı tercih etmişimdir her zaman. Fakat vmodz private hile alımı konusunda üretici ile bağlantı kurarak hileye ulaşmanızı sağlayabiliyor. Private hileler herkese satılmaz bunu unutmayın. Bir kaç yabancı sitede trusted user olarak aktifim.

Burası müşteri memnuniyeti yüksek bir site. Hileler özenle seçilip satışa sunulmuş. Hepsi stabil ve sorunsuz çalışıyor. 

Ben valorant için üye oldum ve satın aldım. Doğrulama işlemlerinden sonra teslim ediliyor. Güvenlikten dolayı bu bir mecburiyet artık. 

Valorant hilesi olması gerektiği gibi sade ve kullanışlı. Sade ve basit olmalı ki tespiti zor olsun. Bunu düşünerek tasarlamışlar. Yeni hesap açınca Legit oynayarak smurf muamelesi görmek isteyenler alsınlar :)))

Gelelim Lol Candy sharp hilesine. Yıllar önce script kullanmıştım. Zaman içerisinde çok fazla gelişmişler. Bu scriptte olması gereken herşey var. Tamamen hazır geliyor. Space bas combo çalışsın. Hero seçme derdi yok. Herşey otomatik. 

Günlük aldım denedim. Şimdide aylık alıp yanında vip cfg dosyasını da alacağım. 

Tavsiye ederim. BySaBo çok ilgili bir satıcı. Doğrulama gerektirmeyen tüm hileler otomatik teslim ediliyor sitede. Açıklaması ve nasıl kullanılacağı hakkında bilgiler, teslim sayfasında gözüküyor. 

İyi oyunlar. 

Ynzsay tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...