berkgunar 0 Oluşturuldu : Mart 19, 2022 Geç saatte ödeme yaptım. Forumda otomatik teslimat diyor fakat hala gelmedi ne kadar süren bir süreç gelmesi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mart 19, 2022 Sizin satın almayı denediğiniz ürün otomatik olarak teslim ediliyor. Ancak ödeme işlemini tamamlamamışsınız Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 berkgunar 0 Yanıtlandı : Mart 19, 2022 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 39 dakika önce yazdı: Sizin satın almayı denediğiniz ürün otomatik olarak teslim ediliyor. Ancak ödeme işlemini tamamlamamışsınız Ödeme yaptım dekontum duruyor discorddan yardımcı olurmusunuz Tutarı doğrı yatırdım tüm işlemleri doğru bir şekilde yaptım lütfen dönüş bekliyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mart 19, 2022 Dcden bilgi verildi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mart 19, 2022 Konu yanıtlandı ve çözüldü olarak işaretlenip kilitlendi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Geç saatte ödeme yaptım. Forumda otomatik teslimat diyor fakat hala gelmedi ne kadar süren bir süreç gelmesi ?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş