Oea 0 Oluşturuldu : Mart 16, 2022 Merhaba war thunder program güncelmidir ve program özelliklerini öğrenebilirmiyim teşekkürler Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mart 16, 2022 Merhaba, şu an bu soruya net bir yanıt veremiyorum. Bazı sorunlarla karşılaştık ve henüz net bir durum yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 sadik827 0 Yanıtlandı : Temmuz 11, 2022 Merhabalar. 4 ay sonra bu soruyu ben de tekrar gündeme getirmek istiyorum. Şuan program güncel mi? Satın alma işlemi yapalım mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Temmuz 11, 2022 Sadece arcade modu için esp hilesi mevcut ancak sorunlar çıkma durumu halen geçerli olduğundan stok eklemiyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 serhat33 0 Yanıtlandı : Temmuz 14, 2022 merhaba Örnek: Ben hileyi satın aldığımda hileyi nasıl aktif edicem ve nasıl kullanıcam bunla ilgili bir bilgi veya video mevcut mu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Temmuz 14, 2022 Bilgi tabi ki mevcut. Ancak bazen hiçbir neden olmamasına rağmen çalışmayabiliyor, bu durumda "warthunder için söylüyorum" bir şey yapamayabiliriz. Farklı bir ürün daha getircez yakında. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Merhaba war thunder program güncelmidir ve program özelliklerini öğrenebilirmiyim teşekkürler
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş