Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
karanomi

Bu Bir Yorumdur

Önerilen İletiler

hile satın aldım sizden ama verdiğiniz dosyaya tıklayınca sayfa acıyor program eskidir diyor acaba link gelirse aylık alıcam ama konu dışı diye yanıtlanmadı buda beni üzdü destek amaçlı almadım hileyle alakalı bir sorunum yok ki benim sadece hile güncellenmiş yeni link koyarmısınız dedim sizden destek istemedim yani bu tutum bence yanlış yinede güvenilir site diğer sahte sitelere inanmayın hiç bir zaman mağdur etmediler 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Link güncellendi şu an indirebilirsiniz.

Böyle bir yorum konusu olmaz aslında, çünkü destek talebiniz ile ilgili bir konu.

Yine de konuyu kaldırmıyorum fakat bu şekilde konuları vip destek bölümüne açın.

karanomi, 2 saat önce yazdı:

hileyle alakalı bir sorunum yok ki benim sadece hile güncellenmiş yeni link koyarmısınız dedim sizden destek istemedim yani

Vip üyelerin ürünlerle ilgili her türlü sorusu Vip Destek bölümüne açılır. Çünkü sizden ürünle ilgili veya pc ile ilgili bazı bilgiler talep edebiliriz.

Vip Destek bölümündeki konuları sadece siz görebildiğiniz için bu tür konuların yeri orasıdır.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...