Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
xcEnsly

Black Desert Online Hilesi için destek rica ediyorum.[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

Merhabalar.

Foruma az önce kayıt oldum ve Black Desert Online isimli oyunda hile kullanmak istiyorum.

Biraz bakındım inceledim ve hileyi hiç kimsenin indirmediğini fark ettim .Hile çalışır durumda mı acaba? Detayları hakkında bana bilgi verebilecek bir yetkili arıyorum.

Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 10 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0
drutos, 5 saat önce yazdı:

Merhaba hile aktif durumdadır 

Hile ilgili bir video yada kullanımı hakkında bilgilendirici bir metin mevcut mu acaba?

veya satın alım gerçekleştikten sonra bana hile hakkında bilgilendirme yapılacak mı?

Hilenin Black Desert Online-MENA'da hesabımı engelletme gibi bir ihtimali var mı ?[Hiçbir kimsenin ss almadan veya şikayet edilmediğim halde)

Birde yetkili birisi ile bizzat özel olarak iletişime nasıl geçebilirim ?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

Hileyi hiç kimsenin indirmediğini nerden çıkardınız ? Hile VFX loader ile çalışıyor ve VFX loader şu ana kadar 6067 kişi tarafından indirilmiş.

xcEnsly, Şimdi yazdı:

Hilenin Black Desert Online-MENA'da hesabımı engelletme gibi bir ihtimali var mı ?[Hiçbir kimsenin ss almadan veya şikayet edilmediğim halde)

Evet ban riski her zaman vardır.

xcEnsly, Şimdi yazdı:

Hile ilgili bir video yada kullanımı hakkında bilgilendirici bir metin mevcut mu acaba?

Satın aldığınızda video size teslim edilir.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 2 dakika önce yazdı:

Hileyi hiç kimsenin indirmediğini nerden çıkardınız ? Hile VFX loader ile çalışıyor ve VFX loader şu ana kadar 6067 kişi tarafından indirilmiş.

Evet ban riski her zaman vardır.

Satın aldığınızda video size teslim edilir.

Kusura bakmayın indirilenler bölümünde Black Desert Online ismini göremediğim için öyle bir izlenim yarattı.

Dediğiniz program aracılılığıyla kullanıldığını bilmiyordum.

Ban riskinden kastım: oyunun güvenlik sistemi hileyi açar açmaz yakalayıp hesabımı 1 hafta içinde engellemesinden bahsediyorum

yani bunu kimse yaşamak istemez. Daha öncelerde de başıma öyle bir olay geldiği için biraz tedirginim. Hem fiyatlarda dolar bazında olduğu için bizim para birimimizle biraz yüksek fiyatlara ulaşıyor ve sadece 1 aylık imkanı olduğu için hileyi satın alıp 1 hafta bile geçmeden hesabım engellenirse kalan 3 haftaya oldukça üzülürüm 🙂

Hilede oyunun güvenlik sistemi için bir güvencesi var mı onu merak ediyorum.

Yanlış anlaşılma yaşattıysam tekrardan üzgünüm.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, Şimdi yazdı:

Ban riski her şekilde vardır. Girer girmez ban olayı şu anda yok tabi, böyle bir durum olmaya başladığında program güncellemeye alınır.

Banın garantisi olmaz, şu an program güvenli ancak gelecekte neler olacağını bilemeyiz.

Evvet merak ettiğim ve almak istediğim cevap bu şekildeydi sanırım.

Peki hilenin 1 7 15 gün gibi alternatif satın alma süreleri mevcut mu acaba?

Sitenizde diğer birkaç hileyi inceledim ve 1 7 15 günlük satın alma seçenekleri olduğunu gördüm, maalesef Black Desert Online oyununda bu seçenekler yok. Oluşturma gibi bir sansımız var mıdır acaba?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, Şimdi yazdı:

Hayır bu üründe sadece aylık paket var. Biz üretici değiliz dolayısıyla kendimiz key oluşturmuyoruz. Sizin için satın alıyoruz

Anladım.

Desteğiniz için çok teşekkürler. Şuanda hileyi satın alma konusunda biraz düşüncelerim var, ama sanırım yakın zamanda sizler ile bir satın alım gerçekleştireceğim 🙂 

Acaba sadece hilenin oyun içerisindeki kullanımıyla ilgili bir video izleyebilir miyim ?

Hak vereceksiniz ki merak ediyorum 🙂

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...