xmuzo61 0 Oluşturuldu : Mayıs 12, 2021 Pubg Mobile hilesi aldım fakat güncellemede şuan sitede öyle yazıyor benim günlük süremden eksiliyormu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 MaMi 169 Yanıtlandı : Mayıs 12, 2021 Keyinizi aktif etmediğiniz sürece kullanım sürenizden eksilmez. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 xmuzo61 0 Yanıtlandı : Mayıs 12, 2021 aktif ettim sanırım ama giremiyorum ? yeni aldım geç gördüm güncelleme yazısını Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mayıs 12, 2021 Destek talepleri yalnızca Vip Destek bölümüne açılmalıdır. Bu konu yanlış alana açıldığı için kapatıldı. Yanlış alana açılan konular uyarı almanıza sebep olur. Uyarı puanları forum yetkilerinin kısıtlandırılmasına neden olabilir. Sonraki süreçte kurallara uygun hareket etmenizi öneriyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Pubg Mobile hilesi aldım fakat güncellemede şuan sitede öyle yazıyor benim günlük süremden eksiliyormu?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş