Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
ugur3552

selaamın aleykum[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

kolay gelsın ıyı gunler 2 gun once  ugurox  kullanıcı adımla sızden urun aldım hem kullanıcı adımdakı profılımde para vardı hemde urune ayrıca para verdım anlasamadık sızde ban attınız olabılır sımdı ben profılımdekı ve werdıgım nakıt paranın ıadesını talep edıyorum bu olay pazar gunu oldu hem urunu teslım almadım hemde profılımdekı daha once yuklemıs oldugum paranın ıadesını talep edıyorum yaklasık 2yıldır sızınle alıs werıs yaptım sureklı sıkıntı yasadım bunu dıle getırdım bı canlı destek dedık dıye ban yedım gereklı ıslemlerın yapılmasını sıtenızden beklıyorum bızler musterıyız bızler varsak sızde varsınız ıyı calımalar yıne ban aatıcaksanız  egm com tr  adresıne baswuruda bulunucam 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 3 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

Öncelikle iade gibi bir hakkınız yok ancak siz iade istemeden biz ödemenin iade edilmesini bildirdik zaten..

Dilediğiniz yere dilediğiniz şikayette bulunabilirsiniz.

Sıkıntıyı dile getirmediniz, sizin yapacağınız işe lanet olsun , içine ettiniz tatilim vs vs. şeklinde bir ton laf söylediniz.

Oysa moderatör arkadaşımız sizin hwid kaydınızı yapmak için kaç günlük satın aldığınızı öğrenmek istemişti sadece.

Yani tek yapmanız gereken satın aldığınız ürünün ekran görüntüsünü atmak veya 1 haftalık satın aldım demekti.

Fakat siz direkt olarak hakaret etmeye başladınız. Aslında buna şaşırdım, yeni bir müşteri değilsiniz ve moderatör arkadaşımız sadece size yardımcı olmak istemiş. Fakat siz ortada olmayan bir sorunu var etmişsiniz.

Sizin gibi insanları tanıyoruz, para verdiği zaman karşısındaki kendisinin kölesi gibi gören, karşısındakine saygı göstermeye tenezzül etmeyen zavallılarsınız.

Başta söylediğim gibi 1 kuruş bile iade hakkınız yok. Çünkü Argo/hakaret gerçekleştirildiğinde hesabınızın yasaklanıp ücretin iade edilmeyeceğine dair satın alım sözleşmesini kabul ederek satın aldınız.

Fakat biz henüz ürün teslim edilmediğinden belki de üzerimizde hakkınız kalabilir diye düşünerek iade gerçekleştirdik. 5 kuruş etmez insanların hakkını almak istemeyiz.

Sözleriniz : https://prnt.sc/125nko3

Satın alım sözleşmesi : https://forum.vmodz.net/legal/buy-agreement/

İlgili kural Herhangi bir şekilde argo/hakaret veya küfür içerikli gönderi olursa üyeliğiniz iptal edilir, ücretiniz iade edilmez.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...