Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
vipalaten

POİNT BLANK TÜRKİYE AİMBOT[ÇÖZÜLDÜ]

Önerilen İletiler

SELAM FORUMDAKİ DİĞER KONULARI OKUDUM FAKAT HEP İLERİDE ALTERNATİF ÜRETEBİLİRİZ DEMİŞSİNİZ.PİYASADA HİLE YOK VE BEKLİYORUZ BUNU NE KADAR SÜREDE HALLEDEBİLİRSİNİZ.BUNU YAPSA YAPSA SABO YAPAR.BİZLERE BİR ZAMAN DİLİMİ BELİRTSENİZ ÇOK İYİ OLUR SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.ÖRNEĞİN; Şubat ayı içerisinde çalışmalara başlayacağız tarzında bir geri dönüş yapsanız bile yeter bilgimiz olsun.ALTERNATİFİNİZİ BEKLİYORUZ

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 9 saat önce yazdı:

VModz'da PB hilesi satılmayacak ancak sizleri ileride tanıdıklara yönlendirebiliriz belki.

Şu an daha önemli konular var bununla ancak geniş bir boş vakitte ilgilenebiliriz o da biraz zaman alır.

Reyis valla bekliyoruz.Tanıdıklara yönlendirecekseniz çok uzun bir iş değildir diye düşünüyorum.Aradan çıkartın sizde mutlu biz mutlu olalım valla.Kaç ay oldu bekliyorum bende yazıyorum diğer insanlarda hep aynı konu dönüyor forumda.Bizi de araya sıkıştırırsan çok mutlu oluruz 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
carejon, 8 saat önce yazdı:

Reyis valla bekliyoruz.Tanıdıklara yönlendirecekseniz çok uzun bir iş değildir diye düşünüyorum.Aradan çıkartın sizde mutlu biz mutlu olalım valla.Kaç ay oldu bekliyorum bende yazıyorum diğer insanlarda hep aynı konu dönüyor forumda.Bizi de araya sıkıştırırsan çok mutlu oluruz 

++++++

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...