Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
rojimoji

Yayıncılar hangi hileyi kullanıyor?[ÇÖZÜLDÜ]

Önerilen İletiler

Merhaba daha önce sitenizden hile aldım ve sıfır hesapla açtır çutur 1 ay oynadım KD 15 üstünde olmasına rağmen ban yemedim hemde gerçkten ban yemek için oynadım o kadar şikayet edilmeme rağmen ban yemedim çok memnun kaldım lakin merak ettiğim konu şu yayıncılar hangi hileyi kullanıyor? Kendi hesabından açmadan yan ekrandan bakarak yani izleme modu üzerinden düşmanların yerlerini nasıl görüyorlar? Siteden aldığım hile de izleme modunda hile aktif çalışmıyor. Lütfen bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilir misiniz? Elinizde yoksa bile özelden mesaj yoluyla bildirebilirsiniz. İzleme modunda düşmanların yerini görebileceğim bir hile arıyorum. Bu benim için çok önemli yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler 🙂

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi hileyi satın aldınız

Ve şöyle bi durum var hangi hileyi alırsanız alın hiç bir hile tam olarak izleme modunda çalişmaz bazen gösterir bazen göstermez buda hile ile alakalı değil oyun ile alakalı PUBG Mobile izleme modunda yaptığı düzenlemeden kaynaklı eğer izleme modunda silahların yerini görebiliyorsanız çalişiyor demektir hile. Yanlız dediğim gibi tam olarak sürekli olarak adamların yeri gözükmez buda PUBG Mobile ile kaynaklı bi durumdur hile ile hiç bir alakası yoktur

• Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Vfx hilesini almıştım. Daha önce vfx hilesinin izleme modunda çalışmadığını söyledi moderatör arkadaşlar. Ama yayıncıların kullandığı bir hile var sürekli yan ekrana bakarak düşmanların yerini gördüğü

Vfx hilesini almıştım. Daha önce vfx hilesinin izleme modunda çalışmadığını söyledi moderatör arkadaşlar. Ama yayıncıların kullandığı bir hile var sürekli yan ekrana bakarak düşmanların yerini gördüğü

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...