Merry 0 Oluşturuldu : Ocak 11, 2021 ben valorant hilesini aldım yapılması gereken her şeyi yaptım fakat hileyi çalıştırmayı başaramadım oyuna giriyorum hileyi çalıştırıyorum insert tuşuna bastığımda herhangi bir menü gelmiyor ilk hileyi açıp sonra oyunu açıyorum yine aynı şekilde insert tuşuna bastığımda menü açılmıyor ürünü 1 günlük aldım ve bir buçuk saati gitti lütfen yardım edin giden sürenin tekrar eklenmesini istiyorum denilen her şeyi yaptım hatta birkaç kere denedim fakat olmuyor hile aktif olmadı sandın tekrar açmayı denedim bilgisayarım çöktü ve yeniden açıldı hilenizi indirdim key girdim daha sonra 9j64X74v7k.exe geldi onu da yönetici olarak çalıştırdım config.ini geldi sonra yine denedim bunu ve tekrar aynı şeyler oldu yardım eder misiniz ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
skpubg 106 Yanıtlandı : Ocak 11, 2021 Destek talepleri yalnızca Vip Destek bölümüne açılmalıdır. Bu konu yanlış alana açıldığı için kapatıldı. Yanlış alana açılan konular uyarı almanıza sebep olur. Uyarı puanları forum yetkilerinin kısıtlandırılmasına neden olabilir. Sonraki süreçte kurallara uygun hareket etmenizi öneriyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş