Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
csayborGG

Hile Satın Alım Aşaması[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

Öncelikle merhabalar bütün adminlere ve yetkililere sitenizde yeniyim fakat hile sitelerinde (genelde yabancı asıllı) baya aktif bir kullanıcıyım.

Sitenize ilk girdiğimde inanamadım türk sitesi olduğuna ve bazı forumlara bakmama rağmen yıldızlanmışlarda veya normal başlıklarda ''Hile Satın Alım Aşaması'' adlı bir sabitlenmiş forum bulamadım o nedenle aklımdaki soruları buraya yansıtmak istiyorum. 

1. Hileyi satın aldıktan sonra prosedür nasıl işliyor (key sistemiyle mi?, loader sistemiyle mi? birde nasıl indireceğim)

2. Hilenizin ''exe detected'' tarihleri belirtilmemiş sanırsam (hileniz güvenli mi diye bir soru sormayacağım elbetteki hiçbir hile %100 güvenlik sözü veremez) fakat oyuncu legal gibi oynamaya alışmışsa yani klasik hileyle oynama kuralları vardır bazen fedakarlık yapmanız gerekir ve belli olmazsınız burada da iş kullandığınız hilenin ''.exe'' sine düşüyor onunda güvenli olması gerekir.

3. Hilenizi kurma kuralları yani bazı hileler flashbelleğe aktrarılıp çalıştırılır (örn chodcheats), bazıları oyundan önce açılması gerekir inject süresi loaderdan seçilir (örn perfectaim), bazıları direkt olarak açılabilir fakat bunlar yazılım için önemlidir pubg lite hilesi almayı düşünüyorum ve hilenizin açma aşamasını öğrenebilir miyim?

Bazen bilgisayarda olmayabiliyorsunuz o nedenle neden hızlı cevap gelmedi gibi boş şeylere kulak asmayacağım ve biraz uzun yazdım fakat umarım yardım edersiniz şimdiden kolay gelsin,

Saygılarımla csayborGG

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 3 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

Kendiniz belirttiğiniz gibi her hilede ban riski mevcuttur. Bizdeki hileler anticheat koruması sağlıyor.

Pubg lite loader üzerinden giriş yapıyorsunuz gerekli talimatlar hileyi satın aldıktan sonra size özel oluşturulmuş satın aldıklarım sayfasında yer almaktadır 

key ile teslimat yapılıyor hilelerimizin çoğunda ancak key ile teslimatı olmayan ürünlerde mevcut 

şu an flashbelleğe atılıp çalıştırılan ya da injeksiyon metodu ile kullanıcıyı yoran metotlar kullanmıyoruz. 

• Like 2

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...