TVzangetsu 0 Oluşturuldu : Aralık 16, 2020 vfx gameloop da aimboot vesaire yok mu acaba ? açıklamalarda belirtilmemiş ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 16, 2020 Aimbot var, açıklamada ilk çıktığı hali bulunuyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Trabzonly 0 Yanıtlandı : Aralık 24, 2020 Ben bunu açamadim ekranın ortasında sadece bi yuvarlak oluyor f6 home tuşu felanda çalişmiyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 24, 2020 Trabzonly, 46 dakika önce yazdı: Ben bunu açamadim ekranın ortasında sadece bi yuvarlak oluyor f6 home tuşu felanda çalişmiyor Merhaba, Hile çalışıyor ancak oyuna enjekte olmuyor bunun 2 nedeni olur. 1 - Gameloop ingilizce değildir. 2 - 7.1 Beta sürüm kullanıyosunuzdur, kaldırıp 4.4 sürümü yükleyin. Ayrıca sizden ricam bir daha bu şekilde sorununuzu bildirmeyin. Vip destek bölümüne konu açın 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
vfx gameloop da aimboot vesaire yok mu acaba ? açıklamalarda belirtilmemiş ?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş