agokgoz 0 Oluşturuldu : Kasım 30, 2020 Merhaba, Ürünlerden birisini almayı düşünüyorum ancak bazı sorularım var. Sadece oyunu tam ekranda destekleyen distance ESP ihtiyacım var. hangisini önerirsiniz? Ayrıca win10 20H2 versiyonla uyumlu bir ürün var mıdır? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 MaMi 169 Yanıtlandı : Kasım 30, 2020 (düzenlendi) vip hack tam te recoil ve esp var ancak esp duvarların arkasını göstermiyor sadece oyuncuyu rahat görebilmeniz için renkli hale getiriyor naride esp aimbot ve diğer bir kaç özellik mevcut . windows güncel sürüm desteği de mevut Kasım 30, 2020 MaMi tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 agokgoz 0 Yanıtlandı : Kasım 30, 2020 Nari için satın alım yaptım ancak satın aldıklarım kısmında ürünü görüntülediğimde tam ekran çalışmaz diyor. bu durumda iade alabilir miyiz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 MaMi 169 Yanıtlandı : Kasım 30, 2020 (düzenlendi) iade mümkün değil ancak onu bir görüşmemiz lazım. Üretici kabul ederse iade yapabiliriz eğer kabul etmezlerse maalesef bu konuda yapılabilecek bir şey yok demek ki son güncellemeden sonra tam ekran özelliği kaldırılmış. Kasım 30, 2020 MaMi tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 agokgoz 0 Yanıtlandı : Kasım 30, 2020 iade ile ilgili sizden haber bekliyorum. henüz aktive etmedim. bir de windows 10 20H2 versiyonunda çalıştığından emin olabiliyor muyuz peki? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 MaMi 169 Yanıtlandı : Kasım 30, 2020 Hileler bazen güncellendikçe ek özellikle eklenip çıkarılabiliyor örnek veriyorum hile tam ekranda çalışır bir şekilde üretiliyor ancak kullanıcılardan olumsuz dönüş alınınca bir sonraki güncellemede tam ekranda çalışma özelliğini kapatıyor tutarsız çalıştığı için ya da windows 10 20h2 de çalışıyor ancak tutarsız çalıştığı raporlanınca üretici tarafından güncelleme gelip windows 20h2 desteği kaldırılıyor yani bunlar tamamen üreticinin elinde olan bir durum Siz keyinizi aktif etmeyip beklemede kalın lütfen bakalım üretici bize nasıl bir geri dönüş yapıcak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 agokgoz 0 Yanıtlandı : Kasım 30, 2020 tamamdır. bekliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Kasım 30, 2020 Neden iade etmek istiyosunuz ? Esp içeren hiçbir hile tam ekranda çalışmaz. Yani tam ekranda kullanabileceğiniz 1 hile bile yok. Kenarsız modda kullanmanız lazım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 agokgoz 0 Yanıtlandı : Kasım 30, 2020 satın almadan önce tam ekranda çalışan ve windows 20H2 uyumlu bir şeye ihtiyacım olduğunu söylemiştim. olumlu cevap aldıktan sonra satın aldım. bu yüzden iade isteyebilirim diye düşünüyorum. ayrıca tam ekran çalışan hile daha önce uzun süre kullandım. belki bu üründe yoktur ama bunu yapabilen ürünler var. kenarsız modda oynama konusunda idare edilebilir ama 20H2de çalışıp çalışmadığıyla ilgili net bilgiyi bekleyeyim şu anda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Kasım 30, 2020 20h2 sürümde çalışır. Ayrıca ürün size teslim edilmiş. Eğer ürün teslim edilmemiş , yani ücretiniz üreticiye gitmemiş halen bizde bekliyor olsaydı (mesela aylık nari alsaydınız), ücret henüz bizde olduğundan iade edebilirdik. Satın aldıklarım sayfanızda keyiniz duruyor. Günlük ve haftalık otomatik teslimat. Bu key artık başka pcde çalışmaz ve üreticiye iade edilemez. Dolayısıyla üretici herhangi bir iade yapmayacaktır. Bu durum satın alırken ve Legal sayfasındaki tüm sözleşmelerde size bildiriliyor. İnanın bu elimizde olan bir durum değil, üretici bu kuralı koyarak ürün satıyor ve bu kuralı kabul etmeyen müşteri ürünü alamıyor. Sizin için yapabileceğimiz en iyi şey sorun yaşadığınızda çözülmesini sağlamak. Yaşadığınız bir sorun varsa bildirin yardımcı olalım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 agokgoz 0 Yanıtlandı : Kasım 30, 2020 açıklama için sağ olun. o halde kullanmayı deneyeceğim. yardıma ihtiyacım olursa dediğiniz gibi tekrar yazarım. teşekkür ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Kasım 30, 2020 Konu yanıtlandı ve çözüldü olarak işaretlenip kilitlendi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Merhaba,
Ürünlerden birisini almayı düşünüyorum ancak bazı sorularım var. Sadece oyunu tam ekranda destekleyen distance ESP ihtiyacım var. hangisini önerirsiniz?
Ayrıca win10 20H2 versiyonla uyumlu bir ürün var mıdır?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş