Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
agokgoz

Steam PUBG[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

Merhaba,

Ürünlerden birisini almayı düşünüyorum ancak bazı sorularım var. Sadece oyunu tam ekranda destekleyen distance ESP ihtiyacım var. hangisini önerirsiniz?

Ayrıca win10 20H2 versiyonla uyumlu bir ürün var mıdır?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 11 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

vip hack tam te recoil ve esp var ancak esp duvarların arkasını göstermiyor sadece oyuncuyu rahat görebilmeniz için renkli hale getiriyor 

naride esp aimbot ve diğer bir kaç özellik mevcut . windows güncel sürüm desteği de mevut

MaMi tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

Nari için satın alım yaptım ancak satın aldıklarım kısmında ürünü görüntülediğimde tam ekran çalışmaz diyor. bu durumda iade alabilir miyiz?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

iade mümkün değil ancak onu bir görüşmemiz lazım. Üretici kabul ederse iade yapabiliriz eğer kabul etmezlerse maalesef bu konuda yapılabilecek bir şey yok demek ki son güncellemeden sonra tam ekran özelliği kaldırılmış.

MaMi tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

iade ile ilgili sizden haber bekliyorum. henüz aktive etmedim.

bir de windows 10 20H2 versiyonunda çalıştığından emin olabiliyor muyuz peki?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

Hileler bazen güncellendikçe ek özellikle eklenip çıkarılabiliyor örnek veriyorum hile tam ekranda çalışır bir şekilde üretiliyor ancak kullanıcılardan olumsuz dönüş alınınca bir sonraki güncellemede tam ekranda çalışma özelliğini kapatıyor tutarsız çalıştığı için ya da windows 10 20h2 de çalışıyor ancak tutarsız çalıştığı raporlanınca üretici tarafından güncelleme gelip windows 20h2 desteği kaldırılıyor yani bunlar tamamen üreticinin elinde olan bir durum 

Siz keyinizi aktif etmeyip beklemede kalın lütfen bakalım üretici bize nasıl bir geri dönüş yapıcak.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

satın almadan önce tam ekranda çalışan ve windows 20H2 uyumlu bir şeye ihtiyacım olduğunu söylemiştim. olumlu cevap aldıktan sonra satın aldım. bu yüzden iade isteyebilirim diye düşünüyorum.

ayrıca tam ekran çalışan hile daha önce uzun süre kullandım. belki bu üründe yoktur ama bunu yapabilen ürünler var.

kenarsız modda oynama konusunda idare edilebilir ama 20H2de çalışıp çalışmadığıyla ilgili net bilgiyi bekleyeyim şu anda. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

20h2 sürümde çalışır.

Ayrıca ürün size teslim edilmiş. Eğer ürün teslim edilmemiş , yani ücretiniz üreticiye gitmemiş halen bizde bekliyor olsaydı (mesela aylık nari alsaydınız), ücret henüz bizde olduğundan iade edebilirdik.

Satın aldıklarım sayfanızda keyiniz duruyor. Günlük ve haftalık otomatik teslimat.

Bu key artık başka pcde çalışmaz ve üreticiye iade edilemez.

Dolayısıyla üretici herhangi bir iade yapmayacaktır.

Bu durum satın alırken ve Legal sayfasındaki tüm sözleşmelerde size bildiriliyor.

İnanın bu elimizde olan bir durum değil, üretici bu kuralı koyarak ürün satıyor ve bu kuralı kabul etmeyen müşteri ürünü alamıyor.

Sizin için yapabileceğimiz en iyi şey sorun yaşadığınızda çözülmesini sağlamak.

Yaşadığınız bir sorun varsa bildirin yardımcı olalım.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...