Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
Beko383

PUBG STEAM NARI HİLESİ

Önerilen İletiler

Merhabalar pubg steam nari hilesini sanırım yeni eklemişsiniz aristanı almayı düşünüyordum fakat dolar çok yükseldiği için alamamıştım nari hilesini almak istiyorum fakat daha öncelerden araştırmıştım nari hilesine benzer desync adlı rus hilesi vardı ve pubgye her güncelleme gelişinde banlatıyordu bu hile ne kadardır piyasada ve en son ne zaman tespit edildi bu soruları sorma sebebim aristan 120 dolarken aylığı narinin 40 dolar olması umarım sorularıma cevap verirsiniz şimdiden çok teşekkürler.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ne kadardır piyasada olduğu hakkında net bir bilgimiz yok ancak 2 aydan fazladır sitemizde bulunuyor ve kullanan kullanıcılar herhangi bir toplu ban bildiriminde bulunmadı.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ortalama ne kadar kullanıcınız var bu hilede ve hile kullanım süresi sadece hilenin çalıştığı süreye göre mi işliyor yoksa bu ayın 30'unda aldım diğer ayın 30'unda bitiyor mu ?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 24.11.2020 - 15:49 yazdı:

Öncelikle PUBG Steam hile fiyatlarındaki düşüşün nedeni artık eskisi kadar populer olmaması.

Bazı üreticiler bunu göz önünde bulundurmazken bazıları artık PUBG'e sıradan bir oyun gözüyle bakıp fiyatları makul tutuyorlar.

Bu hile tam ekranda çalışıyor mu çalışmıyorsa çalıştırmanın bir yolu var mı çünkü mouseda lag oluyor 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap

• Yeni Oluştur...