Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
ThorKing

Pubg Lite

Önerilen İletiler

Merak ettiğim şey pubg lite ile ilgili olan cheat stabil olarak çalışmakta mı ? sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu ? belli etme dışında programın  oyunda yakalanma durumu nedir ? bu konular hakkında geçerli tatmin edici bir cevap verebilecek kullanıcı veya yönetici var mı acaba.. İyi çalışmalar

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün hilelerimiz anticheat yazılım korumalıdır anticheat tarafından yakalanmıyor ancak hilelerin her zaman ban riski vardır bunu bilerek hareket etmeniz sizin faydanıza olacaktır.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

önemli olan programın kendi kendine yakalanmaması. Abartarak kullanmayıp report yemediğin sürece bir problem olmaz. Benim için önemli olan oyuna girince anticheat yazılımın programı algılayıp ban atmaması. Gerisi hileyi nasıl kullandığına bağlı. Video çekmeye çalışsak ekran koruması var mı peki yani ekran kaydı alırken video da hilenin gözükmemesinden bahsediyorum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

anladım 1 günlük denemek için satın alıp tecrübe etmek gerek o zaman.

MaMi, 9 dakika önce yazdı:

video koruması mevcut 

Forumda anasayfada pubg lite ile ilgili son durum hakkında bilgi bulamadım ? şuan güncel mi değil mi diye bakmak istedim de .

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap

• Yeni Oluştur...