uguryzci 0 Oluşturuldu : Ağustos 27, 2020 Merhaba iyi günler. 27.08.2020 tarihinde 44,38 tllik eft yaptım fakat telefon operatörümle yaşadığım sıkıntıdan dolayı ödeme bildirimini tamamlayamadım ve ürünü teslim alamadım. Bununla alakalı yardımcı olursanız sevinirim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 MaMi 169 Yanıtlandı : Ağustos 27, 2020 Konu admine iletildi beklemede kalın lütfen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ağustos 27, 2020 Dün zaten ödeme yapmışsınız ve ürün teslim edilmiş ancak ondan sonra bir ödeme daha yaptıysanız sepetinize gidip bekleyen işleme devam edebilirsiniz "Şimdi Öde" diyerek. Ödeme sayfasında havale/eft yi seçip bildirim yapabilirsiniz. Ancak dediğim gibi dün size teslimat yapılmış. https://forum.vmodz.net/clients/orders/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Merhaba iyi günler. 27.08.2020 tarihinde 44,38 tllik eft yaptım fakat telefon operatörümle yaşadığım sıkıntıdan dolayı ödeme bildirimini tamamlayamadım ve ürünü teslim alamadım. Bununla alakalı yardımcı olursanız sevinirim
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş