VeDaT 0 Oluşturuldu : Haziran 23, 2020 ilk defa alıcam yardımcı olurmusunuz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 23, 2020 Ne konuda yardım lazım ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 arnisa 0 Yanıtlandı : Haziran 23, 2020 hileyi aldım ama dosya yok (Üzgünüz, bu dosyayı indirmenize izin verilmiyor.)böyle bir yazı var Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 24, 2020 arnisa, 6 saat önce yazdı: hileyi aldım ama dosya yok (Üzgünüz, bu dosyayı indirmenize izin verilmiyor.)böyle bir yazı var Merhaba, Ödemenizi gördüm, sepetinize eklediğiniz ürünü stok bittikten sonra tamamlamışsınız . Bugün stok gelecek ve teslimatınızı yapacağız. Teslimatınız yapıldığında Vip rolüne sahip olacaksınız ve dosyaları indirebileceksiniz. Yalnız sizden ricam sürekli konu açmaktan veya başkalarının konularına yorum yapmaktan vazgeçin. Bu şekilde forum üyeliğiniz kısıtlanır, size yardımcı olmamızı engellemeyin lütfen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ilk defa alıcam yardımcı olurmusunuz
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş