Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
xxe89hxx67

Pubg Mobile hilesi[ÇÖZÜLDÜ]

Önerilen İletiler

Pubg mobile hilesi aldım 1 günlük fakat kullanım sağlayamıyorum. Bilgisayardan kullanmaya çalışıyorum, Satın aldıklarım kısmındaki adımları birebir aynı şekilde yapıyorum fakat çalıştıramıyorum. Loader diye bir program gelmiyor install yaptıgımda jfnkotdtb bu şekilde bir program geliyor. Öncesinde oyuna giriyorum sonrasında jfnkotdtb bu programı yönetici olarak çalıştırıyorum ve kullanıcı adımı şifremi yazıp launch ' a tıklıyorum. Programın kapanmasını bekliyorum kapanıyor ve bekliyorum herhangi bir menü gelmiyor f6 ya bastıgımda, Yardımcı olursanız sevinirim 1 günlük aldım zaten 12 saati geçmiş bulunmakta 1kere kullanamadım daha 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım bu sorunun yeri Vip Destek alanı ama öncelikle gameloop'un dilini ingilizce yapmalısın. Install'ı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra başka bir uygulama indirecek klasöre. Onu da yönetici olarak çalıştırdıktan sonra bir pencere açılacak oraya kullanıcı adı şifre girip, oyunu seçip Launch'a bastıktan sonra pencere kapanacak sonrasında oyunu Gameloop tan başlatmalısın. Hile öyle aktif olacak. Ama dikkat Gameloop un ayar menüsünden dilini ingilizce yapman gerekiyor oyunun dilini değil. Sitede kullanım videosu da mevcuttu tam olarak nerede olduğunu hatırlamıyorum ama onu da izleyebilirsin.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...