Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
Sydsrc

[Kapatıldı]d3dx9_43.dll

Önerilen İletiler

d3dx9_43.dll Sorunu yaşıyorum bılgısayarıma ındırdım ama nereye katmalıyım nereye koymalıyım bılmıyorum bılgısayardan da cok anlamıyorum hıleyı alalı 1 hafta olacak neredeyse hala kullanamadım sureklı sorun yasıyorum 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

TIKLAYIN indirip yükleyin , reset atın

Yaşadığınız hiçbir sorunun bizimle veya loader'la bir ilgisi yok.

Bilgisayarınızda gerekli Dll'lerin bulunmaması sizin sorununuz

Bir önceki konunuzda keyi nerden bulabilirim ? diye konu açmışsınız.

Satın aldıklarım sayfanızda zaten vardı.

F6 ile menü gelmiyor demişsiniz, anlatımda yazdığı gibi emulatör dilini değiştirmeyi, 2 ekranı , antivirüsü , pc versiyonu veya reinstall emulatoru unutmuşsunuzdur.

1 haftadır bazı şeyleri düzgün okumamaktan sorun yaşıyosunuz.

Umarım bunun farkına varıp sonraki süreçte sorun yaşamazsınız.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesi sizin gibi bilgisayardan programlardan iyi anlamıyor olabilir. Ben günlerce size burada yazı yazmak yerıne aynı gunu bana 5 dakıkada bağlanıp pc mden anlatabilirdiniz 4 gün sonra Maccy insafa geldı de bağlandı bılgısayarımın agır olduğunu hılenın o yüzden açılmadığını söyledi format attırdım su an hiç bir sıkıntı yok dll yı de youtubeden bakarak yaptım hıle yıne aktıf olmuyor kardesım çarpı işareti var ortada sol ust kosede de mektup ısaretı gıbı açılışta açılıyor bekliyorum lobıde bı kac dk sora f6 bastığım da gelmiyor ekrana bır sey hala aynı hıle aktıflesmedı yanı

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Destek talepleri yalnızca Vip Destek bölümüne açılmalıdır.

Bu konu yanlış alana açıldığı için kapatıldı ve konu sahibine 1 uyarı puanı verildi.

Uyarı puanları forum yetkilerinin kısıtlandırılmasına neden olabilir.

Sonraki süreçte kurallara uygun hareket etmenizi öneriyoruz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...