uqur06 0 Oluşturuldu : Mart 24, 2020 Pubg mobile android satin almak istiyorum test keyini nasil alicam deneyip oyle almak istiyorumda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Maccy 217 Yanıtlandı : Mart 24, 2020 Merhaba android hile şu an güncel değil. O yüzden satın alım mümkün değil maalesef. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 uqur06 0 Yanıtlandı : Mart 24, 2020 Ne zaman guncellenir peki ?? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Maccy 217 Yanıtlandı : Mart 24, 2020 Güncelleme ile ilgili bir bilgi verilmedi maalesef 😕 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 uqur06 0 Yanıtlandı : Mart 24, 2020 Anladim cokmu uzun surer peki bide geldifinde bilgilendirme gdlirmi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Maccy 217 Yanıtlandı : Mart 24, 2020 Duyuru yaparız eklendiğinde, bir bilgimiz yok süre konusunda maalesef Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Pubg mobile android satin almak istiyorum test keyini nasil alicam deneyip oyle almak istiyorumda.
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş