kkaan62 0 Oluşturuldu : Ocak 3, 2020 merhaba pubg mobile emulator hilesi aldim ne zaman teslim edilir acaba ? ÇOK HİZLİ TESLİM EDİLDİ VDMODZ AİLESİNE TESEKUR EDERİM ♥ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 3, 2020 Otomatik teslim ediliyor 🙂 İyi oyunlar 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Komando212 0 Yanıtlandı : Ocak 3, 2020 Bana hic bisey Telsim edilmedi kardesm istersen hesabi verem gir bak sadece dosya idnirme linki var Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 3, 2020 Komando212, Şimdi yazdı: Bana hic bisey Telsim edilmedi kardesm istersen hesabi verem gir bak sadece dosya idnirme linki var Sizin satın aldığınız ürün farklı , sipariş üzerine teslim ediliyor. Birazdan teslimatınızı yapcam , lütfen ilgisiz konulara bu şekilde yorum yapmayın. Satın aldıklarım sayfanızda teslimat ile ilgili bilgi var zaten. Sadece kendi konunuzu takip edin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
merhaba pubg mobile emulator hilesi aldim ne zaman teslim edilir acaba ?
ÇOK HİZLİ TESLİM EDİLDİ VDMODZ AİLESİNE TESEKUR EDERİM ♥
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş