Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.

Önerilen İletiler

Hello, first of all, the PUBG cheat I bought today isn't working even though I'm at an internet cafe. When I try to download the file, I get a 404 error and can't download it. I paid $8 for the cheat, yet I'm experiencing this problem. I would appreciate your help. I can't even get in touch with anyone who can support me and explain my problem.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Kontrol ediyorum.

Eğer yaşadığınız sorun download linki sorunuysa güncel link size iletilir. Bu tür durumlar için Vip Destek bölümünde destek konusu açmalısınız.

Ayrıca ürünler internet cafelerde çalışmaz.

Kontrol ettim, download link ölmüş, yeni link ekleyeceğim birkaç saat içinde.

Siz keyi kullanmadan süreniz başlamaz, bu yüzden lütfen endişe etmeyin. Ayrıca keyinizi internet kafede kullanmayın.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

abi evde şuan pc yok cafede oynuyorum  hileyi alıyorum indirme yerinde 404 foundla karşılaşıyorum o zaman cafede çalışmıyorsa daha keyi kullanmadım iade sürecini başlatabilirsiniz ? 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Loader güncellendi.

Ancak internet kafede kullanamazsınız çünkü loader kurulum yapıp restart atar pc'e ancak kafelerde deepfreeze olduğundan restart atınca değişiklik uygulanmaz eski haline döner pc bu yüzden loader tekrar restart atar ve bu döngüye girer.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...