makmu109 0 Oluşturuldu : Nisan 1 Ödeme yap diyorum. Bekliyorum gelmiyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 makmu109 0 Yanıtlandı : Nisan 1 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 5 dakika önce yazdı: Merhaba, farklı bir tarayıcıdan veya telefonunuzdan deneyin lütfen. Telefondan denedim bilgisayar denedim laptop denedim. 3 yerden denedim olmadi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Nisan 1 Merhaba, farklı bir tarayıcıdan veya telefonunuzdan deneyin lütfen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 makmu109 0 Yanıtlandı : Nisan 1 denedim olmadı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 hasan1233 0 Yanıtlandı : Nisan 1 bendede aynı sorun telefondan da olmuyor farklı tarayıcıdan da. bi sorun var bence Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Nisan 1 Bu sorunun neden olduğunu bilmiyorum doğrusu, biz test ederken hiçbir sorun olmuyor. Güvenli internet mi kullanıyorsunuz ? Wifi kapatarak telefonun internetiyle dener misiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Ödeme yap diyorum. Bekliyorum gelmiyor
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş