casflex 0 Oluşturuldu : Aralık 17, 2025 satın aldık başarısız oldu dedı fakat arkadan çekım yapıldı bu nasıl oluyor 20 dolarlık 87.56 aed özüken parayı odedık ve çeıkldı neden başarısız oldu yanıtı aldık hızlı bır şekilde destek belıyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
1 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 19, 2025 Merhaba, konu onayda kalmış. Hemen kontrol edelim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 casflex 0 Yanıtlandı : Aralık 19, 2025 4 hours ago, 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 said: Merhaba, konu onayda bulunabildi. Hemen kontrol edelim teşekkür ederim sorunu buldunuz mu ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 19, 2025 Ödemeniz başarılı olmamış, kartınızdan para kesilmemiş olmalı. Kontrol edin lütfen Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 casflex 0 Yanıtlandı : Aralık 19, 2025 54 minutes ago, 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 said: Ödemenizin başarılı olması, kartınızdan para kesilmemiş olmalı. Kontrol edin lütfen ekran göruntusu atamıyorum buradan nasıl yapıldığını bılmıyorum evet kesılmemış şimdi gördüm ama neden kesılmedı ılk başta provızyon işlemlerde tuttu paramı vısa master kart ıle denıyorum odeme yapmayı bunlarda herhangı bır sorun yok değil mi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 19, 2025 Tekrar tekrar deneyebilirsiniz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 casflex 0 Yanıtlandı : Aralık 19, 2025 kaç kez yaptığmızı görebılıyorsan bak ınan bugun 6 kez denedık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 19, 2025 Farklı kartla deneyin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 casflex 0 Yanıtlandı : Aralık 19, 2025 1 dakika önce, 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 şunları söyledi: Farklı kartla deneyin dc den sana mesaj atttım bakabiliyorsan,çok iyi olur resım de yukledım aldığım cevabın resmını Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
satın aldık başarısız oldu dedı fakat arkadan çekım yapıldı bu nasıl oluyor 20 dolarlık 87.56 aed özüken parayı odedık ve çeıkldı neden başarısız oldu yanıtı aldık hızlı bır şekilde destek belıyorum
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş