Selcuk26 0 Oluşturuldu : Ekim 18, 2025 ÖDEME SORUNU YAŞIYORUM Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 18, 2025 Merhaba, sorun nedir ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Selcuk26 0 Yanıtlandı : Ekim 18, 2025 Kart bilgilerini girip 3d secure adımını geçince beyaz ekranda kalıyor. Farklı kartlarla denedim sonuç aynı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 19, 2025 Sizden ricam VPN kullanarak dener misiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 atmacatv 0 Yanıtlandı : Ekim 20, 2025 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 18 saat önce yazdı: Sizden ricam VPN kullanarak dener misiniz. sonuç aynı değişen bir şey yok Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 20, 2025 sorun mastercard kredi kartlarında, şu an visa ile ödeme yapabilirsiniz. Sorun yakında çözülecek ancak şu an sadece Visa geçerli. GÜNCELLEME: Sorun giderilmiş olmalı dener misiniz lütfen Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ÖDEME SORUNU YAŞIYORUM
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş