Konnichiwa 0 Oluşturuldu : Ekim 12, 2025 valorant vnavi hilesi satın alıcam fakat 8 dolar diyor ödemeye giderken 35 aed diyor nasıl yapacam Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 12, 2025 Merhaba, kartınızdan TL olarak kesinti yapılacak. Alabilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 aceteonle 0 Yanıtlandı : Ekim 17, 2025 bütün herşey tamam ama ekran donup kalıyor doğrulama kodunu giriyorum onaylandı diyor ama ekran kitleniyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 17, 2025 O ekranda bekleyin bir süre, eğer düzelmezse farklı tarayıcı ile deneyin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 aceteonle 0 Yanıtlandı : Ekim 17, 2025 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 6 dakika önce yazdı: O ekranda bekleyin bir süre, eğer düzelmezse farklı tarayıcı ile deneyin 5 dakika bekledim ekran hala aynı değişmiyor ve chrome den farklı tarayıcalarda ödeme ekranı hiç açılmıyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 17, 2025 java yüklü mü pcnizde ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 aceteonle 0 Yanıtlandı : Ekim 17, 2025 doğrudur yüklü Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 aceteonle 0 Yanıtlandı : Ekim 17, 2025 discord dan ekran görüntüsü ilettim sizlere Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 17, 2025 Farklı bir kart ile deneyin lütfen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
valorant vnavi hilesi satın alıcam fakat 8 dolar diyor ödemeye giderken 35 aed diyor nasıl yapacam
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş