Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
mrdiablo

güvenilirlik ve müşteri memnuniyeti (müşteri gözünden)

Önerilen İletiler

Güven konusunda sorun yaşayanlar için söylüyorum ben yıllardır bu siteden alışveriş yaparım iki veya üç hesabım var bir kere bile mağduriyet yaşamadım. mağduriyet yaşayacağımı da düşünmedim çünkü yetkililere ulaşmak gerçekten çok kolay anında yanıt verirler. 

Vmodz'dan aldığım ve alacağınız ürünler ise öyle cello bello yazılımlar değil en iyisi nerdeyse bu site bizim için deneyip öyle satışa sunuyor. yani aldım kullandım ip veya vac yedim demeyeceksiniz. konunun başında dediğim gibi yıllardır buradayım ve bir kere bile banlanmadım. sakın unutmayın en kaliteli yazılımı kullanıyorsunuz burda evet ama oyun içinde çok belli edip çok defa reportlanırsanız bunun sebebi kullandığınız yazılım değil sizsiniz. Vmodz ailesinde olmaktan memnunum bütün ekipe teşekkür ederim. Globalde en kaliteli yazılımları bize sunan tek site. 

AKLINIZA TAKILANLARI KONUYU YANITLAYARAK SORMAKTAN ÇEKİNMEYİN LÜTFEN.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. 

Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ancak yine de anında yanıt vermek ve ban ihtimali ile ilgili kesin bir yargı oluşmamasını tercih ederim.

Hızlı yanıt vermeye çalışsam da bazen işlerin yoğunluğu nedeniyle yanıt gecikebilir, biz burada 24 saat içinde mutlaka yanıt verilecek gibi yuvarlak bir garanti verelim 🙂

Her ne kadar kaliteli ürünleri seçsek de ban riski daima vardır. Çünkü oyunların ne zaman ne yapacağını hiçbir zaman bilemeyiz.

Sizi ve arkadaşlarınızı aramızda görmekten memnun oluruz. Tekrar teşekkürler.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...