mannyact38 0 Oluşturuldu : Ağustos 4, 2025 kart bilgilerimi girdim satın alma işlemini tamamladım kodu da girdim satın alma başarılı ekranı çıktı ama satın alma olmadı niye acaba ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ağustos 4, 2025 Kontrol ediyorum. Herhangi bir ödemeniz yok lütfen kartınızı kontrol edin bakiye kesilmişse dekont iletin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 NADIR16 0 Yanıtlandı : Ağustos 8, 2025 satın alma ısı oldugunda oyun hesabımna nasl baglantı kuracak calısma seklı nasıl oluyo Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ağustos 9, 2025 Oyun hesabınızla bir bağlantısı yok, ürünü kullandığınız bilgisayarda hangi hesaba girerseniz o hesapta kullanırsınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 NADIR16 0 Yanıtlandı : Ağustos 9, 2025 pekı garantımı burası paramız bosa gıtmez demı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ağustos 9, 2025 Ürünün teslim edileceği, teslim edilmeyen üründe bakiye iadesi yapılacağı garantidir. Bunun dışında hiçbir şeyin garantisi olmaz çünkü bunun dışındaki konular bizim elimizde olmayan konulardır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
kart bilgilerimi girdim satın alma işlemini tamamladım kodu da girdim satın alma başarılı ekranı çıktı ama satın alma olmadı niye acaba ?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş