Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
rambo287

windows 11

Soru

pubg steam için hile almayı düşünüyorum lakin windows 11 için göremedim btg de windows 10 diye gözüküyor hangisini almalıyım diğer hilelerde güncellemede

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 14 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0
reyoderle_r, 08.03.2025 - 15:34 yazdı:

güncellemede derken kullanılamıyor değilmi  şuan güncellendigi zaman bildirim gelirmi

bi kac gunu daha varmış bende sordum private en guvenilir bence hem secici olması hemde cok fazla report sayısı almazsan banlanmazsın ama guncelleme gelmelerine dikkat etmen gerekiyor pubg surekli hilelere karşı onlem alıyor ve bundan dolayı ban garantisi kimse veremez ban garantisi veren siteler dolandırıcıdır emin olabilirsin bende baska yerden kullanıyordum buraya gectim cok memnun kaldım ilgilerinden vs tavsiye etcegim hile ise private

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
caninizzd, 4 saat önce yazdı:

bi kac gunu daha varmış bende sordum private en guvenilir bence hem secici olması hemde cok fazla report sayısı almazsan banlanmazsın ama guncelleme gelmelerine dikkat etmen gerekiyor pubg surekli hilelere karşı onlem alıyor ve bundan dolayı ban garantisi kimse veremez ban garantisi veren siteler dolandırıcıdır emin olabilirsin bende baska yerden kullanıyordum buraya gectim cok memnun kaldım ilgilerinden vs tavsiye etcegim hile ise private

Private seçici olduğundan daha güvenli olduğu doğru. Ancak bazen GM'ler özellikle bu ürünleri hedef alıp özel olarak tespit etmeye çalışıyorlar. Bu yüzden ban riski her zaman vardır.

• Thanks 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 1 dakika önce yazdı:

Private seçici olduğundan daha güvenli olduğu doğru. Ancak bazen GM'ler özellikle bu ürünleri hedef alıp özel olarak tespit etmeye çalışıyorlar. Bu yüzden ban riski her zaman vardır.

Bi sonrakini private alicam btg keyim gelsinde 🙂

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...