tr_yasn07 5 Oluşturuldu : Şubat 8, 2025 BloodHunt stok tükenmiş durumda, tahmini ne zaman yenilenir acaba ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
1 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Şubat 9, 2025 tr_yasn07, 12 saat önce yazdı: BloodHunt stok tükenmiş durumda, tahmini ne zaman yenilenir acaba ? BloodHunt güncel olmadığı için stok eklemiyoruz. İlgilenmemek gibi bir durum söz konusu mu sizce ? @makrowin. Sizin konunuz da yanıtlandı. Bugün pazar, müsaade ederseniz biz de ailemizle bi kahvaltı yapalım, az ilgilenelim sonra yine sizinle ilgileniyoruz. Burada hiçbir zaman hiçbir talep yanıtsız kalmadı, gün içerisinde muhakkak hepsi yanıtlanır. Bugüne kadar 29bin'den fazla mesajı ben kendi kendime göndermedim değil mi ? @tr_yasn07 ürünü size özel mesaj ile iletiyorum, 2 saat test key hediye ediyorum. Deneyin eğer sorunsuz derseniz sizin için stok getiririz. @makrowin yeni ürün satın aldığınız için ürüne erişiminiz kesilmesin diye bu defalık herhangi bir yaptırım uygulamıyorum. Sizden ricam lütfen kendi konunuz dışındaki konulara en azından alakasız ileti göndermeyin. 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 makrowin 0 Yanıtlandı : Şubat 9, 2025 kimsenin ilgilenmediği buradan belli Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 tr_yasn07 5 Yanıtlandı : Şubat 9, 2025 makrowin, 56 dakika önce yazdı: kimsenin ilgilenmediği buradan belli Kardeş yanlış anlama ama birinin ilgilenmediği felan gibi bir durum söz konusu değil şikayetin varsa burası orası değil bu soruyu sana sormadım ben git işine başka yorumlara yaz yazını ben istesem discorddan'da yazarım adama maksat burası aktif olsun diye mesaj atıyorum yoksa sorun yaşadığım bir platform değil burası...! 2022'den beri alım yapıyorum bu a... soktumun sorununu birtek ben mi yaşamadım anlamadım adamın akrabası arkadaşı değilim efendi olup yazdınız da size mi dönmediler ?! Ulan tonla alımım var hiç sorun yaşamadım tek yaşadığım sorun bir hile yaratıcısının sorunları olduğu için 2-3 ay bekletmesiydi ki burayla da gram alakası yoktu ama telafisini de güzelce aldım yani booş yorum yapmaya gelmeyin buraya işiniz yoksa gidin parkta oynayın burası kurumsal şirket değil anında dönüş bekleyesiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 makrowin 0 Yanıtlandı : Şubat 9, 2025 tr_yasn07, 34 dakika önce yazdı: Kardeş yanlış anlama ama birinin ilgilenmediği felan gibi bir durum söz konusu değil şikayetin varsa burası orası değil bu soruyu sana sormadım ben git işine başka yorumlara yaz yazını ben istesem discorddan'da yazarım adama maksat burası aktif olsun diye mesaj atıyorum yoksa sorun yaşadığım bir platform değil burası...! 2022'den beri alım yapıyorum bu a... soktumun sorununu birtek ben mi yaşamadım anlamadım adamın akrabası arkadaşı değilim efendi olup yazdınız da size mi dönmediler ?! Ulan tonla alımım var hiç sorun yaşamadım tek yaşadığım sorun bir hile yaratıcısının sorunları olduğu için 2-3 ay bekletmesiydi ki burayla da gram alakası yoktu ama telafisini de güzelce aldım yani booş yorum yapmaya gelmeyin buraya işiniz yoksa gidin parkta oynayın burası kurumsal şirket değil anında dönüş bekleyesiniz. ne büyük yara yapmışsın kendine sen hayırdır aslanparçası 🙂 bizim parkta oynıcak yaşımız geçeli çok oldu uşak oynatıyoruz artık boş yorum yapmayı çok seviyorsun belli. 9 saat önce açtığın konuya cevap verilmemiş olmasına rağmen ben o yorumu yazdım ama senin içindeki yara büyümüş olmuş kocaman sen o yarayla sürün buralarda hadi bakalım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 tr_yasn07 5 Yanıtlandı : Şubat 9, 2025 makrowin, 31 dakika önce yazdı: ne büyük yara yapmışsın kendine sen hayırdır aslanparçası 🙂 bizim parkta oynıcak yaşımız geçeli çok oldu uşak oynatıyoruz artık boş yorum yapmayı çok seviyorsun belli. 9 saat önce açtığın konuya cevap verilmemiş olmasına rağmen ben o yorumu yazdım ama senin içindeki yara büyümüş olmuş kocaman sen o yarayla sürün buralarda hadi bakalım. düşük iq'lüsün cidden 9 saat diyosun ben 2-3 ay diyorum sen alışmışsın hazıra konmaya herhalde lütfen burayı tartışamaya açık bir duruma getirme Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 makrowin 0 Yanıtlandı : Şubat 9, 2025 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 3 saat önce yazdı: BloodHunt güncel olmadığı için stok eklemiyoruz. İlgilenmemek gibi bir durum söz konusu mu sizce ? @makrowin. Sizin konunuz da yanıtlandı. Bugün pazar, müsaade ederseniz biz de ailemizle bi kahvaltı yapalım, az ilgilenelim sonra yine sizinle ilgileniyoruz. Burada hiçbir zaman hiçbir talep yanıtsız kalmadı, gün içerisinde muhakkak hepsi yanıtlanır. Bugüne kadar 29bin'den fazla mesajı ben kendi kendime göndermedim değil mi ? @tr_yasn07 ürünü size özel mesaj ile iletiyorum, 2 saat test key hediye ediyorum. Deneyin eğer sorunsuz derseniz sizin için stok getiririz. @makrowin yeni ürün satın aldığınız için ürüne erişiminiz kesilmesin diye bu defalık herhangi bir yaptırım uygulamıyorum. Sizden ricam lütfen kendi konunuz dışındaki konulara en azından alakasız ileti göndermeyin. Tamamdır teşekkür ediyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 tr_yasn07 5 Yanıtlandı : Şubat 9, 2025 @𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 burayı kitleyebilirsiniz teşekkür ederim mesajınıza geri dönüş sağladım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
BloodHunt stok tükenmiş durumda, tahmini ne zaman yenilenir acaba ?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş