Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
uur212

Black desert detay

Önerilen İletiler

BDO için özel detaylı bir bilgilendirme alabilir miyiz ? 30dolarlık ve 60 dolarlık arasındaki paket farkları nelerdir ? Ban riski nedir ?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar aslında hilelerin içine girince orada farkları yazıyor yani özellikleri kullana bildiğiniz özellikler oradan hangisini tercih etmek isterseniz alabilirsiniz 

ve ban durumu hakkında şöyle söylemek isteriz her hilede olduğu gibi bunda da ban riski vardır hiç bir hile full safe değildir ama BDO için ben hiç hatırlamıyorum ban yedim diyen biri olmadı bunun bilgisini verebilirim  

• Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
41erkan25, 1 saat önce yazdı:

Merhabalar aslında hilelerin içine girince orada farkları yazıyor yani özellikleri kullana bildiğiniz özellikler oradan hangisini tercih etmek isterseniz alabilirsiniz 

ve ban durumu hakkında şöyle söylemek isteriz her hilede olduğu gibi bunda da ban riski vardır hiç bir hile full safe değildir ama BDO için ben hiç hatırlamıyorum ban yedim diyen biri olmadı bunun bilgisini verebilirim  

Discorddan ulaşamadım. bybasdoya yazdım ama dönmedi nasıl yapabiliriz ? discord: uur212

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap

• Yeni Oluştur...