enes2779 0 Oluşturuldu : Aralık 22, 2024 ben satın alıcamda herşey hazır nasıl kurulum yapcağım onu bilmiyorum valorant için Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 22, 2024 Merhaba, Satın aldığınızda nasıl kullanacağınıza dair anlatım otomatik olarak geliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 vuralhan 0 Yanıtlandı : Aralık 26, 2024 merhaba valo navi 1 gün az önce satın aldım. sürem yarın dolacak ve sisteminizde hata var. alttaki navi loader indirden uzantı verdiğiniz yer yine error fix programını indirme sayfasına yönlendiriyor. bu yüzden navi loader uygulamasını indiremediğim için satın aldığım içeriği kullanamıyorum. yardımcı olabilir misiniz ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 26, 2024 vuralhan, 15 dakika önce yazdı: merhaba valo navi 1 gün az önce satın aldım. sürem yarın dolacak ve sisteminizde hata var. alttaki navi loader indirden uzantı verdiğiniz yer yine error fix programını indirme sayfasına yönlendiriyor. bu yüzden navi loader uygulamasını indiremediğim için satın aldığım içeriği kullanamıyorum. yardımcı olabilir misiniz ? Tekrar indirin, gelecek sefer Vip Destek bölümünde konu açarak destek isteyin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
ben satın alıcamda herşey hazır nasıl kurulum yapcağım onu bilmiyorum valorant için
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş